Mat & dryck
52 Bubbel : Champagne, Cava, Prosecco och andra mousserande viner
Andreas Kjörling
Inbunden
129:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
52 Bubbel är en uppföljare till den mycket populära serien 101. Här här jag, så att säga, plockat ut godbitarna ur godbitarna. Det här är boken för alla bubbelälskare, oavsett om du kan mycket eller lite.
Här kan du göra egna anteckningar, läsa den allra viktigaste informationen om vinet och hitta dina egna favoriter. Boken är en självklarhet på varje bubbelälskares soffbord, gärna med en penna i närheten.
Och du gissa om det är en bra present! Hoppas att du, precis som jag, får lika stor glädje av alla sprudlande upplevelser.
OM FÖRFATTAREN
Andreas Kjörling är Sommelier och författare. Hans karriär I gastronomins värld började för ett kvarts sekel sedan på en krog i Uppsala. Idag har Andreas mer än två decennium bakom sig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent inom både gastronomi och individuell hållbarhet.
När Andreas inte ägnar sig åt vinets värld är han doktorand i Arbetshälsovetenskap vid Högskolan i Gävle. Han driver även byrån Cognoscenti AB med fokus på coachning, utbildning och produktion av text, tal och bild.
Gastronomi, balans och individuell hållbarhet är ledord i allt Andreas gör. Läs mer på www.cognoscenti.se
Här kan du göra egna anteckningar, läsa den allra viktigaste informationen om vinet och hitta dina egna favoriter. Boken är en självklarhet på varje bubbelälskares soffbord, gärna med en penna i närheten.
Och du gissa om det är en bra present! Hoppas att du, precis som jag, får lika stor glädje av alla sprudlande upplevelser.
OM FÖRFATTAREN
Andreas Kjörling är Sommelier och författare. Hans karriär I gastronomins värld började för ett kvarts sekel sedan på en krog i Uppsala. Idag har Andreas mer än två decennium bakom sig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent inom både gastronomi och individuell hållbarhet.
När Andreas inte ägnar sig åt vinets värld är han doktorand i Arbetshälsovetenskap vid Högskolan i Gävle. Han driver även byrån Cognoscenti AB med fokus på coachning, utbildning och produktion av text, tal och bild.
Gastronomi, balans och individuell hållbarhet är ledord i allt Andreas gör. Läs mer på www.cognoscenti.se
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789188397805
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 123
- Utgivningsdatum: 2022-03-08
- Förlag: Stevali