Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.
Boken är formgiven av Frankenstein Studio, med bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt unika illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki.
Mått: 185*245 mm.
*
Denna bok utkommer också i en begränsad deluxeutgåva. Den är nästan dubbelt så stor, tryckt i ett exklusivt grönt kartonnage och placerad i en gyllene bokkassett.
*
Guldägget för bästa förpackningsdesign 2022
Best French Wine Book i Gourmand Awards 2022
Wine Author of the Year i Gourmand Awards 2022
Bästa vinbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2022
- Format: Kartonnage
- ISBN: 9789180021029
- Språk: Svenska
- Utgivningsdatum: 2021-11-15
- Förlag: Mondial