bokomslag A Glossary of Food Science and Technology [English-Chinese Bilingual Edition]
Vetenskap & teknik

A Glossary of Food Science and Technology [English-Chinese Bilingual Edition]

Chi-Fai Chau Hoi-Shan Kwan

Inbunden

929:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 768 sidor
  • 2005
This work lists comprehensively over 20,000 terms commonly used in food science with their Chinese equivalents. It is a useful and valuable reference, especially when biotechnology, environmental protection, organic and natural food nutrition, etc. have become popular topics of discussion among people.
  • Författare: Chi-Fai Chau, Hoi-Shan Kwan
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789629962364
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 768
  • Utgivningsdatum: 2005-06-01
  • Förlag: The Chinese University Press