Analytik der Lebensmittel Nachweis und Bestimmung von Lebensmittel-Inhaltsstoffen
Häftad, Tyska, 1900
Av Ludwig Acker, Gerhard Bressau, Georg Benedikt Brubacher, Karl Maximilian Burger, Stefan Diemair, Willibald Diemair, Klaus Doerffel, Rudi Franck, Hansfriedel Gudjons, Paul Joppien, Ludwig Kotter, Ernst Kroller, Hermvn Libert, Helmut Muhlschlegel, Titus Niedermaier, Konrad Pfeilsticker, Gerhard Pfleiderer, Wilhelm Postel, Hanspeter P. Probst, W. Rodder, Werner Schafer, Leopold Schmid, Erich Schneider, Artur Seher, Hans Sommer, Helmut Thaler, Jean Paul Vuilleumier, Herbert Woidich
729 kr
Beställningsvara. Skickas inom 11-20 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.Produktinformation
- Utgivningsdatum1900-01-01
- Mått170 x 244 x undefined mm
- Vikt0 g
- FormatHäftad
- SpråkTyska
- SerieHandbuch der Lebensmittelchemie
- FörlagSpringer Berlin Heidelberg
- ISBN9783642460708