bokomslag Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
Mat & dryck

Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks

Per-Olof Hegg Jan Hedh Anders Vendel Martin Hansen Thomas Drejing

Inbunden

269:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 96 sidor
  • 2018
Innehåll:

Jan Hedh - en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.

Anders Vendel - "Slow cooking" och gravning vid annorlunda temperatur.
Vakuumbehandling eller "infusion" ger spektakulära grönsaker.

Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
Rödbetsglass är exempel på "smakmäkling".

Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.
Så kan man förbättra den offentliga maten.

Stefan Holmström - mjölkens mysterier
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.

Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.

Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.
Räkchips att överraska med på lördagskvällen.
  • Författare: Per-Olof Hegg, Jan Hedh, Anders Vendel, Martin Hansen, Thomas Drejing
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789172237216
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 96
  • Utgivningsdatum: 2018-06-15
  • Förlag: Jure Förlag