bokomslag Dessert Fondues
Mat & dryck

Dessert Fondues

Sandra Rudloff

Pocket

159:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 124 sidor
  • 2006
Fondue is a great winter dessert. But think of how wonderful a peanut butter fondue on fresh apples would be in the fall; or a light lemon cream fondue with strawberries and angle food cake would be in the summer; or a creamy white chocolate fondue to finish a spring holiday menu. Here is a cookbook devoted to the wonder of dessert fondues, from creamy- and chocolate-based fondues, to every variety of dipper.
  • Författare: Sandra Rudloff
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9781558673229
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 124
  • Utgivningsdatum: 2006-03-01
  • Förlag: Nitty Gritty Productions,U.S.