bokomslag Fats in Food Products
Vetenskap & teknik

Fats in Food Products

Moran

Inbunden

1219:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 10-16 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 436 sidor
  • 1995
1. Physical Chemistry of Fats.- 2. Fats in Cream and Ice Cream.- 3. Butter and Allied Products.- 4. Anhydrous Milkfat Products and Applications in Recombination.- 5. Fats in Spreadable Products.- 6. Fats in Bakery and Kitchen Products.- 7. Milkfat in Sugar and Chocolate Confectionery.- 8. Fat Products Using Fractionation and Hydrogenation.- 9. Fat Products Using Chemical and Enzymatic Interesterification.- 10. Flavours Derived from Fats.
  • Författare: Moran
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780751401776
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 436
  • Utgivningsdatum: 1995-12-01
  • Förlag: Aspen Publishers