bokomslag Fish Handling and Processing
Vetenskap & teknik

Fish Handling and Processing

G H O Burgess J A Lovern J J Waterman

Inbunden

3749:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 410 sidor
  • 1967
Contents - Acknowledgements - Foreword - Illustrations - Chapter 1. About this book - Chapter 2. The handling of fish at sea - Chapter 3. The handling and distribution of fish on land - Chapter 4. The smoking of fish - Chapter 5. Salt curing - Chapter 6. Drying - Chapter 7. Freezing and cold storage - Chapter 8. Thawing - Chapter 9. Canning - Chapter 10. Fish meal and oil - Chapter 11. Retailing - Chapter 12. Fish as living animals - Chapter 13. What fish are made of - Chapter 14. Fish and physics - Chapter 15. Fish spoilage - Chapter 16. Instruments - Chapter 17. How to find out more - Index -
  • Författare: G H O Burgess, J A Lovern, J J Waterman
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780820600451
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 410
  • Utgivningsdatum: 1967-08-01
  • Förlag: Chemical Publishing Co Inc.,U.S.