229:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Proffsen lär dig laga fisk
Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Böckerna vänder sig till hemmakockar som vill lära sig av proffsen och som drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass i köket på en riktigt bra restaurang.
Den andra boken i serien, Chef de Partie FISK, lär ut vad en linjekock ansvarig för en fiskstation bör veta. Den innehåller insikter, tips och praktiska kunskaper som garanterat gör dig till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.
Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna andra bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med fisk som specialitet.
Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att en färsk råvara är A och O när du lagar fisk. Och att större kunskap om råvaran inte bara leder till framgångar i köket, utan också till ökad förståelse för att den måste fredas från rovfiske.
Ur innehållet:
Köksbrigaden - vad är det?
De viktigaste verktygen
Hur du väljer fisk som proffsen
Hur du förvarar fisk som proffsen
Hur du förbereder fisk som proffsen
Hur du tillagar fisk som proffsen
Hur du serverar fisk som proffsen
Såser och andra grunder
Sötvattensfisk, saltvattensfisk, skaldjur
Fiskguide
Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Böckerna vänder sig till hemmakockar som vill lära sig av proffsen och som drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass i köket på en riktigt bra restaurang.
Den andra boken i serien, Chef de Partie FISK, lär ut vad en linjekock ansvarig för en fiskstation bör veta. Den innehåller insikter, tips och praktiska kunskaper som garanterat gör dig till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.
Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna andra bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med fisk som specialitet.
Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att en färsk råvara är A och O när du lagar fisk. Och att större kunskap om råvaran inte bara leder till framgångar i köket, utan också till ökad förståelse för att den måste fredas från rovfiske.
Ur innehållet:
Köksbrigaden - vad är det?
De viktigaste verktygen
Hur du väljer fisk som proffsen
Hur du förvarar fisk som proffsen
Hur du förbereder fisk som proffsen
Hur du tillagar fisk som proffsen
Hur du serverar fisk som proffsen
Såser och andra grunder
Sötvattensfisk, saltvattensfisk, skaldjur
Fiskguide
- Format: Danskband/flex
- ISBN: 9789198145014
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 130
- Utgivningsdatum: 2014-09-18
- Förlag: Opexi