bokomslag Kött : direkt från proffsköket, chef de partie
Mat & dryck

Kött : direkt från proffsköket, chef de partie

Danskband/flex

219:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 118 sidor
  • 2014
Kunskap direkt från proffsköket

Alla som älskar att laga mat drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass tillsammans med proffsen i köket på en riktigt bra restaurang, att få lära sig av de som verkligen vet hur man gör. Chef de Partie KÖTT är så nära detta man kan komma i bokform.

Chef de Partie KÖTT gläntar på dörren till restaurangköket och lär ut vad en linjekock ansvarig för en köttstation bör veta. Insikterna och de praktiska kunskaperna du får i den här boken gör dig garanterat till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.

Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna första bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med kött som specialitet.

Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att vi konsumenter bör lägga pengarna på mindre men bättre kött. För det leder inte bara till godare mat på våra tallrikar, utan även till bättre djurhushållning i våra gårdar och mindre belastning på vår miljö.

Ur innehållet:
Köksbrigaden vad är det?
De viktigaste verktygen
Hur du väljer kött som proffsen
Hur du förvarar kött som proffsen
Hur du förbereder kött som proffsen
Hur du tillagar kött som proffsen
Hur du serverar kött som proffsen
Om nöt, kalv, gris, lamm och tamfågel
Styckscheman
Guide till styckdetaljer
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789198145007
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 118
  • Utgivningsdatum: 2014-09-18
  • Förlag: Opexi