bokomslag Food Practices in Transition
Vetenskap & teknik

Food Practices in Transition

Gert Spaargaren Peter Oosterveer Anne Loeber

Inbunden

2579:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 356 sidor
  • 2011
This edited volume presents and reflects upon empirical evidence of sustainability-induced and -related transition in food practices. The material collected in the various chapters contributes to our understanding of the ways in which ideas and preferences, sociotechnological developments and changes in the governance of food interact and become visible in practices of consumption, retail and production.
  • Författare: Gert Spaargaren, Peter Oosterveer, Anne Loeber
  • Illustratör: 11 black & white halftones 19 black & white illustrations, 13 black & white tables 8 black & white
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780415880848
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 356
  • Utgivningsdatum: 2011-12-21
  • Förlag: Routledge