bokomslag Frying Technology and Practices
Vetenskap & teknik

Frying Technology and Practices

Monoj K Gupta Kathleen Warner Pamela J White

Inbunden

1429:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 231 sidor
  • 2004
This book is a unique compilation of theoretical discussions on oil chemistry, the mechanism of oil breakdown, and the practical aspects related to frying. Topics include basic frying oil chemistry and the techniques for the protection of the frying oil; frying techniques for coated foods; food safety and regulatory aspects related to frying; package issues; and the proper techniques required for the day-to-day operation of a frying process.
  • Författare: Monoj K Gupta, Kathleen Warner, Pamela J White
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9781893997318
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 231
  • Utgivningsdatum: 2004-06-01
  • Förlag: American Oil Chemists' Society