Mat & dryck
Glada surdegar och luftiga bröd : Tips, tekniker och recept för ett lyckat
Roly Allen
Inbunden
149:-
Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Surdegsbröd är nyttigt, näringsrikt, jättegott och förvånande enkelt att baka själv. Lär dig hur du:
blandar en surdegsstart och håller den vid liv
knådar och viker degen som ett proffs
får härligt luftiga bröd med krispig skorpa
bakar med olika sorters mjöl
Med tydliga instruktioner och steg för steg-bilder blir det barnsligt enkelt att sno ihop ett surdegsbröd eller en suverän surdegspizza. Fyll ditt hem med den oemotståndliga doften av nybakat när du utforskar vägen till det perfekta surdegsbaket.
Roly Allen bor och bakar på den engelska sydkusten. När han upptäckte surdegsbakning blev han förvånad över hur enkelt och tillfredsställande det är. Nu delar han med sig av sin väl beprövade metod för att få till ett riktigt bra surdegsbröd.
blandar en surdegsstart och håller den vid liv
knådar och viker degen som ett proffs
får härligt luftiga bröd med krispig skorpa
bakar med olika sorters mjöl
Med tydliga instruktioner och steg för steg-bilder blir det barnsligt enkelt att sno ihop ett surdegsbröd eller en suverän surdegspizza. Fyll ditt hem med den oemotståndliga doften av nybakat när du utforskar vägen till det perfekta surdegsbaket.
Roly Allen bor och bakar på den engelska sydkusten. När han upptäckte surdegsbakning blev han förvånad över hur enkelt och tillfredsställande det är. Nu delar han med sig av sin väl beprövade metod för att få till ett riktigt bra surdegsbröd.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789180385930
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 111
- Utgivningsdatum: 2024-09-09
- Översättare: Sandra Medin
- Förlag: Tukan Förlag