369:-
Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Om jag skulle ge ett råd till alla jag känner och inte känner sa är det: Lär dig baka surdegsbröd. Du kommer inte att ångra dig.
Kan jag så kan du! Det är den hoppfulla uppmaningen från bagaren Kenny Jakobsson.
ISurdegsbröd för alla guidar han dig igenom alla steg som krävs för att sätta igång en surdeg, baka dina första bröd och utvecklas som hemmabagare. Här hittar du 56 recept, allt från enklare bröd med färre ingredienser till mer avancerade fullmatade med innehåll. Baguetter på ölandsvete, vörtbröd med stout och matigt bröd med cheddar och jalapeño, för att nämna några. Kenny delar också med sig av sina bästa sötebröd kanelbullar ingår så klart och tips på hur du kan minska matsvinnet och i stället tillverka bullskorpor, krutonger och ströbröd!
Men börja i det enkla, för att få ett gott och mättande bröd är allt som krävs mjöl, vatten och tålamod.
Kenny Jakobsson började själv som hemmabagare och dokumenterade sina framgångar i en populär Youtube-kanal. Han bytte karriär och driver nu på heltid ett populärt mikrobageri i sitt ombyggda garage på tomten i Kullavik, strax söder om Göteborg.
Röster om boken:
"Mycket bra. Personlig, direkt och skriven i jag-form. En pedagogisk och kunskapsförmedlande bok som avdramatiserar det svåra med att baka med surdeg." Bibliotekstjänst
Kan jag så kan du! Det är den hoppfulla uppmaningen från bagaren Kenny Jakobsson.
ISurdegsbröd för alla guidar han dig igenom alla steg som krävs för att sätta igång en surdeg, baka dina första bröd och utvecklas som hemmabagare. Här hittar du 56 recept, allt från enklare bröd med färre ingredienser till mer avancerade fullmatade med innehåll. Baguetter på ölandsvete, vörtbröd med stout och matigt bröd med cheddar och jalapeño, för att nämna några. Kenny delar också med sig av sina bästa sötebröd kanelbullar ingår så klart och tips på hur du kan minska matsvinnet och i stället tillverka bullskorpor, krutonger och ströbröd!
Men börja i det enkla, för att få ett gott och mättande bröd är allt som krävs mjöl, vatten och tålamod.
Kenny Jakobsson började själv som hemmabagare och dokumenterade sina framgångar i en populär Youtube-kanal. Han bytte karriär och driver nu på heltid ett populärt mikrobageri i sitt ombyggda garage på tomten i Kullavik, strax söder om Göteborg.
Röster om boken:
"Mycket bra. Personlig, direkt och skriven i jag-form. En pedagogisk och kunskapsförmedlande bok som avdramatiserar det svåra med att baka med surdeg." Bibliotekstjänst
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789189712140
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 199
- Utgivningsdatum: 2023-11-28
- Förlag: Bokförlaget Polaris