399:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
"En välbehövlig bok för att kunskapa om och använda sig av detta underbara bär som har så många användningsområden. Gott!"
Klaus Pontvik, restauratör och kulturentrepenör, driver bl a matbutiken Klaus Goda i Uppsala.
Havtornseceptsamlingen spänner från enkla snacks till komplicerade rätter med många ingredienser.
Svaret till frågan - "Behöver Sverige en kokbok till? - är JA, när det gäller havtorn. Samlingen är efterfrågade av alla som har kommit i kontakt med havtorn, men inte haft recept att utgå ifrån. Här kommer räddningen.
Receptsamlingen innehåller inte bara "svenska" recept influenser från författarnas respektive hemländer USA och Finland. Författarna har egna havtornsodlingar på Gräsö i Roslagen.
Rikligt illustrerat av Peder Strandh, Filurarverkstan och formgiven av Britt-Marie Landin, kreativ teknik.
Klaus Pontvik, restauratör och kulturentrepenör, driver bl a matbutiken Klaus Goda i Uppsala.
Havtornseceptsamlingen spänner från enkla snacks till komplicerade rätter med många ingredienser.
Svaret till frågan - "Behöver Sverige en kokbok till? - är JA, när det gäller havtorn. Samlingen är efterfrågade av alla som har kommit i kontakt med havtorn, men inte haft recept att utgå ifrån. Här kommer räddningen.
Receptsamlingen innehåller inte bara "svenska" recept influenser från författarnas respektive hemländer USA och Finland. Författarna har egna havtornsodlingar på Gräsö i Roslagen.
Rikligt illustrerat av Peder Strandh, Filurarverkstan och formgiven av Britt-Marie Landin, kreativ teknik.
- Illustratör: Peder Strandh
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789163306303
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 84
- Utgivningsdatum: 2007-10-01
- Förlag: Abridge Copy