Mat & dryck
I skärgårdens skafferi : en smakfull resa genom de fyra årstiderna
Birgitta Trägård
Danskband/flex
259:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Ur innehållet:
Skolavslutning, midsommar, kräftskiva, lövröjning, vinterpicknick i lusthuset, polkagrisbakning och julbak.
Om författarna: Birgitta Trägård är frisören från Donsö som 2005 debuterade med boken Skärgårdsdrömmar och Trägårdskakor. I köket står ugnen på för jämnan och bakning är hennes stora passion som hon ägnar många timmar åt.
Annika Broman är fotograf från Göteborg med specialisering på mat, människor och miljöer. Har tidigare gjort böckerna Café Göteborg, Nyttigheter och Njutningar samt Skärgårdsdrömmar. Hon jobbar även med matfotograferingar åt tidningar som Aftonbladet, Expressen, Matmagasinet och Mama.
Skolavslutning, midsommar, kräftskiva, lövröjning, vinterpicknick i lusthuset, polkagrisbakning och julbak.
Om författarna: Birgitta Trägård är frisören från Donsö som 2005 debuterade med boken Skärgårdsdrömmar och Trägårdskakor. I köket står ugnen på för jämnan och bakning är hennes stora passion som hon ägnar många timmar åt.
Annika Broman är fotograf från Göteborg med specialisering på mat, människor och miljöer. Har tidigare gjort böckerna Café Göteborg, Nyttigheter och Njutningar samt Skärgårdsdrömmar. Hon jobbar även med matfotograferingar åt tidningar som Aftonbladet, Expressen, Matmagasinet och Mama.
- Format: Danskband/flex
- ISBN: 9789176947715
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 130
- Utgivningsdatum: 2009-09-20
- Förlag: Isaberg förlag