bokomslag Industrial Chocolate Manufacture and Use
Vetenskap & teknik

Industrial Chocolate Manufacture and Use

S T Beckett

Pocket

759:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 10-16 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 408 sidor
  • 2012
1 Traditional chocolate making.- 2 Cocoa bean production and transport.- 3 Sugar.- 4 Milk.- 5 Cleaning, roasting and winnowing.- 6 Cocoa mass, cocoa butter, cocoa powder.- 7 Particle size reduction.- 8 Chemistry of flavour development in chocolate.- 9 Conching.- 10 Chocolate flow properties.- 11 Chocolate temper.- 12 Pumps and tempering.- 13 Enrobers, moulding equipment, coolers and panning.- 14 Vegetable fats.- 15 Recipes.- 16 Instrumentation.- 17 Microbiology of chocolate.- 18 Packaging.- 19 Nonconventional machines and processes.- 20 Chocolate marketing and other aspects of the confectionery industry worldwide.- 21 Future trends.- Useful conversion factors.- Useful physical constants.

  • Författare: S T Beckett
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9781461358794
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 408
  • Utgivningsdatum: 2012-11-05
  • Förlag: Springer-Verlag New York Inc.