bokomslag Joyce LaFray's Crab Cooking
Mat & dryck

Joyce LaFray's Crab Cooking

Joyce Lafray

Pocket

109:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 48 sidor
  • 1996
Another in Joyce LaFrays Famous Florida! series, this handy tome reveals the secrets behind Floridas best-loved crab recipes. Sitting around cracking stone crab claws over lively conversation and a tangy butter sauce is a hoot, and youll learn more than just a few ways to prepare and serve this tender, moist and delicious meat. Blue crab, Alaskan King crab, stone crab theyre all here, along with these tempting recipes: Grande Cafs She-Crab Soup Chauverons Artichoke Felice with Lobster Sauce St. Augustine Blue Crab Cakes over Tomato Corn Relish Crab heaven? You bet!
  • Författare: Joyce Lafray
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9780942084634
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 48
  • Utgivningsdatum: 1996-05-01
  • Förlag: Seaside Publishing