bokomslag Küche in Theorie und Praxis - Fachkunde, Betriebsorganisation, Fachpraktikum + digitales Zusatzpaket
Barnböcker

Küche in Theorie und Praxis - Fachkunde, Betriebsorganisation, Fachpraktikum + digitales Zusatzpaket

Peter Fischer David Breitwieser Rudolf Forjan Doris Bartl Peter Wölfl

Pocket

479:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-8 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 548 sidor
  • 2023
  • Författare: Peter Fischer, David Breitwieser, Rudolf Forjan, Doris Bartl, Peter Wölfl
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9783991511670
  • Språk: Tyska
  • Antal sidor: 548
  • Utgivningsdatum: 2023-08-21
  • Förlag: Trauner Verlag