859:-
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Livsmedels - och Näringskunskap är en lättläst och tydlig lärobok som passar som basläromedel för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Boken är uppdelad i teman, och behandlar bland annat:
- mat och näring
- livsmedel från djur
- och växtriket
- specialkost
- livsmedel och miljö
- lagar och bestämmelser.
Varje kapitel avslutas med frågor som eleverna kan fundera och samtala om. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser som är kopplade till ämnet.
Om serien Livsmedel- och näringskunskap
Läromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap - Digital. Till den tryckta boken finns också Livsmedel- och näringskunskap - Lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Livsmedel- och näringskunskap inläst som ljudbok. Lärarwebben säljs separat med skollicens.
För vem?
Materialet är framtaget för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
- mat och näring
- livsmedel från djur
- och växtriket
- specialkost
- livsmedel och miljö
- lagar och bestämmelser.
Varje kapitel avslutas med frågor som eleverna kan fundera och samtala om. Faktatexterna varvas med fiktiva berättelser som är kopplade till ämnet.
Om serien Livsmedel- och näringskunskap
Läromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap - Digital. Till den tryckta boken finns också Livsmedel- och näringskunskap - Lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Livsmedel- och näringskunskap inläst som ljudbok. Lärarwebben säljs separat med skollicens.
För vem?
Materialet är framtaget för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.
- Format: Häftad
- ISBN: 9789189454798
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 161
- Utgivningsdatum: 2024-01-10
- Förlag: Lära Förlag