bokomslag BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok
Barnböcker

BokGym Entreprenörskap Restaurang och livsmedel, bok

Josefine Gaude Rickard Andersson

Spiral

1009:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 169 sidor
  • 2022
Boken Entreprenörskap Restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Entreprenörskap. Bokens uppbyggnad och innehåll är identiskt med boken Entreprenörskap, utöver att det finns avsnitt i varje kapitel som tar upp entreprenörskap ur ett specifikt restaurang- och livsmedelsperspektiv. Boken tar bland annat upp entreprenörskapets betydelse för företag och samhälle, ledarskap och grupprocesser, ekonomisk planering, idéutvecklingsprocesser, projektmetodik, marknadsföring, mötesteknik och presentationsteknik, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom entreprenöriella områden.
  • Författare: Josefine Gaude, Rickard Andersson
  • Format: Spiral
  • ISBN: 9789198746730
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 169
  • Utgivningsdatum: 2022-03-30
  • Förlag: Gleerups Utbildning AB