259:-
Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur. Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.
- Format: Häftad
- ISBN: 9789173653121
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 67
- Utgivningsdatum: 2022-04-05
- Förlag: Prevent - arbetsmiljö i samverkan Svenskt näringsliv, LO & PTK