Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry
Häftad, Engelska, 2015
Av Gabriella Caruso, Giorgia Caruso, Pasqualina Laganà Laganà, Antonino Santi Delia, Salvatore Parisi, Caterina Barone, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Pasqualina Lagana Lagana, Francesco Mazzu
729 kr
Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The chemical risks described in this book are related to food additives, contaminants by food packaging materials, chemicals from cleaning systems and microbial toxins.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2015-07-10
- Mått155 x 235 x 8 mm
- Vikt178 g
- FormatHäftad
- SpråkEngelska
- SerieSpringerBriefs in Molecular Science
- Antal sidor101
- FörlagSpringer International Publishing AG
- ISBN9783319205588