bokomslag Patisserie: French Pastry Master Class
Mat & dryck

Patisserie: French Pastry Master Class

Philippe Urraca Cecile Coulier Michel Guerard

Inbunden

609:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 504 sidor
  • 2017
Every four years since 1924, the best French artisans contend to become Meilleur Ouvrier de France (MOF), literally the 'Best French Craftsman'. The president of this prestigious and unique competition, Philippe Urraca, selected 130 emblematic recipes that represent the best of French baking: croissants, millefeuilles, financiers, ParisBrest, eclairs, macarons, and more. Basic recipes and techniques are explained with detailed step-by-step instructions as well as professional tips, making this book a helpful reference for both amateurs and pros.
  • Författare: Philippe Urraca, Cecile Coulier, Michel Guerard
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9782812317415
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 504
  • Utgivningsdatum: 2017-09-25
  • Förlag: Editions du Chene