bokomslag Polysaccharide Association Structures in Food
Vetenskap & teknik

Polysaccharide Association Structures in Food

Reginald H Walter

Inbunden

4819:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 352 sidor
  • 1998
"Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. Covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; gel formation and ultrastructure in food polysaccharides; structures and phase transitions of starch polymers; microcrystalline cellulose technology; cyclodextrins; starch-lipid interactions; interactions in whey protein/polysaccharide mixtures; and more."
  • Författare: Reginald H Walter
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780824701642
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 352
  • Utgivningsdatum: 1998-04-01
  • Förlag: CRC Press Inc