bokomslag Principles of Enzymology for the Food Sciences
Vetenskap & teknik

Principles of Enzymology for the Food Sciences

John R Whitaker

Inbunden

4369:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 10-15 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 648 sidor
  • 1993
This second edition explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. Among other topics, it provides new methods for protein determination and purification; examines the novel concept of hysteresis; and furnishes new information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.
  • Författare: John R Whitaker
  • Illustratör: black & white illustrations 1
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780824791483
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 648
  • Utgivningsdatum: 1993-11-01
  • Förlag: CRC Press Inc