bokomslag Salmonella sp. in broiler production
Djur & natur

Salmonella sp. in broiler production

Anglica R A Leondio Maria Auxiliadora Andrade

Pocket

579:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 64 sidor
  • 2024
The book Salmonella sp. in broiler production: main sources of infection and food additives used to control it is designed to provide professionals in the field, undergraduate and postgraduate students with an up-to-date, easy-to-understand text on the importance of this pathogen in poultry production and the nutritional tools available to control it during poultry rearing.

  • Författare: Anglica R A Leondio, Maria Auxiliadora Andrade
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9786208371913
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 64
  • Utgivningsdatum: 2024-12-11
  • Förlag: Our Knowledge Publishing