289:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Det går alldeles utmärkt att laga mat som är både enkel och hälsosam och samtidigt läcker. I kokboken Smart mat visar professor Stephan Rössner på just det smarta i att kombinera rätt tillagningsteknik, näringslära och eko-nomi, samtidigt som man tar tillvara de resurser som köket erbjuder.
Stephan Rössner presenterar här ett tiotal kompletta menyer, men också några recept på hur man kan variera olika tillbehör. I ett kapitel utgår han till exempel från olika råvaror, exempelvis svamp, musslor eller rödbetor, och ger fem enkla och smarta recept på respektive råvara.
Rikt illustrerad med härliga matbilder av Albert Håkansson. Layout av Urban Gyllström.Boken utges i samarbete med Viktklubben.
Stephan Rössner är professor vid överviktsenheten på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Han har skrivit ett flertal böcker, bland andra Hälsa till alla, Rössners kokbok, Rössners ABC-bok om hälsa och våren 2004 utkom Viktskolan.
Stephan Rössner presenterar här ett tiotal kompletta menyer, men också några recept på hur man kan variera olika tillbehör. I ett kapitel utgår han till exempel från olika råvaror, exempelvis svamp, musslor eller rödbetor, och ger fem enkla och smarta recept på respektive råvara.
Rikt illustrerad med härliga matbilder av Albert Håkansson. Layout av Urban Gyllström.Boken utges i samarbete med Viktklubben.
Stephan Rössner är professor vid överviktsenheten på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Han har skrivit ett flertal böcker, bland andra Hälsa till alla, Rössners kokbok, Rössners ABC-bok om hälsa och våren 2004 utkom Viktskolan.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789176089859
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 144
- Utgivningsdatum: 2004-11-17
- Förlag: Brombergs