Mat & dryck

Tio lektioner i matlagning

Lotta Lundgren

Danskband/flex

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 296 sidor
  • 2013
Personligt om mat!

Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?

Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.

Ur innehållet:
1. Redskap
2. Känslor
3. Smaker
4. Kött
5. Kön
6. Kost
7. Efteråt
8. Barn
9. Pengar
10. Hur man gör när man lagar mat
  • Författare: Lotta Lundgren
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789146222224
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 296
  • Utgivningsdatum: 2013-10-17
  • Förlag: Wahlström & Widstrand