179:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Ska man orka njuta av en trerätters middag får den inte innehålla kaloribehovet för en vecka. Förrätten ska bara reta aptiten och varmrätten bör inte vara så stadig att man somnar med näsan i desserten.
Mycket grönsaker och lagom med fett gör dig lycklig och lagom mätt. Det är smaken som gör maten till festmat inte fettet. Man måste tänka lite annorlunda när man lagar nyttigare, i alla fall om det ska bli riktigt gott.
Det kommer dofta fantastiskt i köket av Lisa Förare Winbladhs mat: rostade senapsfrön blandas med den mjuka aromen från spiskummin och det lilla vassa men parfymerat aromatiska sticket av ingefära. Mat ska vara nyttig. Mat ska gå snabbt att laga. Mat ska vara rolig.
Lisa Förare Winbladh är en välutbildad dietist och en väletablerad matskribent i bl.a. Gourmet och Metro.
Mycket grönsaker och lagom med fett gör dig lycklig och lagom mätt. Det är smaken som gör maten till festmat inte fettet. Man måste tänka lite annorlunda när man lagar nyttigare, i alla fall om det ska bli riktigt gott.
Det kommer dofta fantastiskt i köket av Lisa Förare Winbladhs mat: rostade senapsfrön blandas med den mjuka aromen från spiskummin och det lilla vassa men parfymerat aromatiska sticket av ingefära. Mat ska vara nyttig. Mat ska gå snabbt att laga. Mat ska vara rolig.
Lisa Förare Winbladh är en välutbildad dietist och en väletablerad matskribent i bl.a. Gourmet och Metro.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789176088562
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 133
- Utgivningsdatum: 2001-01-01
- Förlag: Brombergs bokförlag AB