Mat & dryck
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Lisa Förare Winbladh • Margareta Schildt-Landgren
Inbunden
269:-
Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Välkomna till kryddskåpet, en skattkammare för oss som gillar aromatiska raffinerade smaker! Tuffa kryddor i form av frön, bark och rötter håller alltid måttet. Här hittar du 16 olika skatter som du kanske har hemma i skåpet och som du inte vet vad du ska göra med. Kryddorna är: anis, fänkål, kummin, senapsfrön, koriander, spiskummin, kanel, saffran, peppar, stjärnanis, enbär, vanilj, kardemumma, kryddnejlika, kryddpeppar och muskotnöt.
Varje krydda har sitt avsnitt med en text om kryddan ifråga och ett antal recept på tilltugg, förrätter, huvudrätter, efterrätter och bakverk. Lisa Förare Winbladh är utbildad dietist och en väletablerad matskribent. Hon är författare till Festligt och smalt och Enkelt grönt (tillsammans med Malin Landqvist och Sanna Liedgren). Under våren har hon varit programledare i Köket i TV4.
Varje krydda har sitt avsnitt med en text om kryddan ifråga och ett antal recept på tilltugg, förrätter, huvudrätter, efterrätter och bakverk. Lisa Förare Winbladh är utbildad dietist och en väletablerad matskribent. Hon är författare till Festligt och smalt och Enkelt grönt (tillsammans med Malin Landqvist och Sanna Liedgren). Under våren har hon varit programledare i Köket i TV4.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789176089002
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 118
- Utgivningsdatum: 2002-09-01
- Förlag: Brombergs