bokomslag Processing of Poultry
Vetenskap & teknik

Processing of Poultry

G C Mead

Inbunden

1199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 436 sidor
  • 1995
1. Quality Requirements in the Modern Poultry Industry.- 2. Stunning and Slaughter.- 3. Technological Developments in Pre-slaughter Handling and Processing.- 4. Chilling, Freezing and Thawing.- 5. Influence of Processing on Product Quality and Yield.- 6. Hygiene Problems and Control of Process Contamination.- 7. Microbiological Criteria for Poultry Products.- 8. Further Processing of Poultry.- 9. Utilisation of Turkey Meat in Further-processed Products.- 10. Developments in Enrobed Products.- 11. Treatment and Disposal of Processing Wastes.
  • Författare: G C Mead
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780412538605
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 436
  • Utgivningsdatum: 1995-12-01
  • Förlag: Aspen Publishers