bokomslag The Derrydale Fish Cookbook
Mat & dryck

The Derrydale Fish Cookbook

L P Degouy

Halvfransk

859:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 330 sidor
  • 1937
This is a no-nonsense, practical guide to cooking virtually every kind of game fish and crustaceans with everything from simple recipes to gourmet level preparation. The first complete fish cookbook published in the U.S., The Derrydale Fish Cookbook covers everything from trout to pompano to chowders to shellfish. Originally published by Derrydale in the 1930s, it is amazingly comprehensive for a single volume, and has only become better with time.
  • Författare: L P Degouy
  • Format: Halvfransk
  • ISBN: 9781564160423
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 330
  • Utgivningsdatum: 1937-01-01
  • Förlag: Derrydale Press