bokomslag Physiologie des Geschmacks

Physiologie des Geschmacks

Jean Anthelme Brillat-Savarin

Pocket

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 220 sidor
  • 1979
Unsterblich wurde Brillat-Savarin in seiner Eigenschaft als Feinschmecker. An seinem Buch über die Physiologie des Geschmacks arbeitete er 25 Jahre lang. Brillat-Savarins Werk ist ein Kompendium literarischen, philosophischen und leiblichen Genusses.

  • Författare: Jean Anthelme Brillat-Savarin
  • Illustratör: Mit Holzschn der AusgV
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9783458321231
  • Språk: Tyska
  • Antal sidor: 220
  • Utgivningsdatum: 1979-12-02
  • Översättare: Emil Ludwig
  • Förlag: Insel Verlag